Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Titkos Szereplőt alakít Árpi!!

2008.03.06

Úgy tudjuk, hogy Árpi egy nagyon titokzatos szereplőt alakít majd a Nyíregyházán forgatandó a Stáb című filmben. A népszerű színész egy éjszakai műsorokat vezető, sokat beszélő rádiósként tűnik fel és valamit véletlenül nagyon elront majd, amiből nagyon nagy kavarodás lesz.

 

 

Szinte mindenki tudja, hogy a színész kiválóan énekel, amit kár lenne kihasználatlanul hagyni, s mivel az alkotógárda ezzel is tisztában van, ezért Árpi énekesi feladatot is kapott az alkotásban.

 

- Azt kértem Császár Zoltántól, amikor megírta ezt a dalt, hogy ez egy zúzós, gitáros, mai hangzású, tempós zene legyen, amire egyből felkapja az ember a fejét, hogy mi ez- kezdte válaszát Venyige Sándor, a Stáb című alkotás rendezője. Érdekes, hogy először ő énekelte fel a dalt, de nem igazán tetszett saját produkciója.

 

- Ekkor jött az ötlet, hogy a darabban később szereplőként is feltűnő Mészáros Árpád Zsolt remek énektudását is állítsuk szolgálatba- folytatta Venyige.

 

 

Venyige korábban több zenés darabot rendezett, legutóbb Drakula történetének színpadra vitele fűződött a nevéhez, most a filmben is kipróbálja magát.

 

- A színház és a film között rendezői feladat tekintetében hatalmas a különbség. Az utóbbinál egy kockában gondolkozhatom, abba kell megmutatni mindent, oda kell irányítanom a néző figyelmét, míg a színházban párhuzamosan, különböző helyszíneken folyhatnak az események. Kíváncsian várom ezt az újdonságot, hiszen először dolgozom filmben.

 

A Stáb című szappanoperában helyi színészek és lakosok láthatóak majd. A helyszínek is nyíregyháziak, a történetek mindennapiak, amelyek bármikor bárkivel megtörténhetnek. A sorozatban egy botcsinálta filmes stáb viszontagságait követhetik nyomon a nézők hetente egyszer a Nyíregyházi Televízióban.